Over deze vakantiewoning

Over deze vakantiewoning

Over deze vakantiewoning

Heerlijk onthaasten en ontspannen in ons vakantiehuis in het prachtige Groningen. Bij binnenkomst zijn de bedden al heerlijk opgemaakt en liggen de handdoeken klaar. Dit natuurhuis is van alle gemakken voorzien. Zowel binnen- als buitenshuis kunt u zich ontspannen; op het terras hebt u een heerlijk landelijk uitzicht op de kerktoren van Schildwolde. De foto's geven u een indruk.

Prijs
Deze vakantiewoning is wekelijks te huur:
Met alles er op en er aan voor slechts €600,- per week.
Voor de borg vragen wij €200,-.

De woning dient schoon en schade vrij te worden opgeleverd zoals deze is aangetroffen.

Het totaal bedrag  800,- dient vooraf te worden betaald.
Uw borg wordt binnen vijf werkdagen na het verlaten van de woning terug gestort.

Laat u verrassen door de prachtige omgeving. Wanneer u ons privéhuis boekt, bent u verzekerd van veel privacy en comfort. De woning is gasloos gerenoveerd en voorzien van vloerverwarming en een schouw met pelletkachel. Vanuit de keuken kijk u uit over de Groninger akkers. Dit kan onder het genot van een heerlijke kop koffie uit een espressomachine met verse bonen. Verder is de keuken voorzien van een combi-oven, een elektrische kookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser. Deze keuken is compleet ingericht om de meest verrukkelijke gerechten te maken. Mocht u wijn meebrengen, dan is er een kelder aanwezig.

Op de eerste etage zijn drie slaapkamers, waarvan één kamer met een tweepersoonsbed en twee kamers met twee eenpersoonsbedden. Ook bevindt zich hier een badkamer met een bad, douche, wastafel en toilet.

Natuur en omgeving

In de omgeving vindt u vele fiets- en wandelroutes. Wanneer u het huis uit loopt, is er een diversiteit aan bos- en natuurgebied. De Schoollaan loopt uit naar de Baggerputten zijn gevarieerd, kleinschalig en echt een pareltje in de natuur van Midden-Groningen. Ontdek de natuur in Midden Groningen.

Op fietsafstand is er veel te zien, zoals het oude en nieuwe natuur in 't Roegwold.

Ten oosten van Groningen ligt 't Roegwold, een gebied met oude natuur én steeds meer nieuwe natuur. Landbouwgronden tussen de al bestaande natuurgebieden worden hier heringericht.

In de Westerpolder heeft de eentonige grasmat al plaatsgemaakt voor een ruige bodem. Hier komen nu mooie bloeiers voor, zoals goudknopje en rietorchis, en vogelsoorten zoals de roodborsttapuit en kleine karekiet.

In Ae’s Woudbloem is een gevarieerd landschap ontstaan met gras en struwelen, lage plassen en hoger gelegen zandkoppen. De rietmoerassen van Tetjehorn herbergen vogelsoorten als baardmannetje en porseleinhoen. De komende jaren wordt ook het Dannemeer aangepakt. Hier komen bossen, open water en graslanden vol kruiden.

Er lopen o.a. de Schotse hooglanders en vele herten. De vogels ontwaken de dag en fluiten u een heerlijke nachtrust tegemoet. Gees is uitgeroepen tot het mooiste dorp van Drenthe en tweede van Nederland. Het heeft een prachtige beeldentuin, waar vele bezoekers jaarlijks op afkomen. Dit alles door de kunst en de prachtige tuinen.

Voor wie in monumenten is geïnteresseerd, zijn er de borgen en boerderijen in het Groninger landschap, met daartussen een diversiteit aan landwinkels, Dallinga Meinardi, Holtjer.

Er gaat niets boven Groningen!!

Details

De kamer en keuken zijn voorzien van een TV die kan worden verbonden met uw smart Phone.

Regio Groningen Oven Ja
Aantal personen 4 TV Ja
Slaapkamers 3 Magnetron Ja
Wifi Nee Vaatwassen Ja

Kies een datum

  • Natuur om u heen
  • Tot rust komen
  • Bezienswaardigheden
  • Wandelen en fietsen

Foto's